1600 €

BMW 525TDS 1996 277000 km

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 8442

 • Објавено: октомври 12, 2019

 • Цена: 1600 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 386

 • Продавам/ купувам: Продавам/ купувам

 • гориво: гориво

 • регистрација: регистрација

 • менувач: менувач

 • Марка: Марка