450 €

New Bobcat HNT 300 Helium Miner

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 31694

  • Објавено: декември 1, 2021

  • Цена: 450 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Битола

  • Прегледи: 72

Опис

WHATSAPP: +1-440-345-6649

Контактирајте не сега за брза испорака.