1200 ден

детски велосипед

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 21493

  • Објавено: август 4, 2020

  • Цена: 1200 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 519

Опис

Детски женски велосипед со помошни тркала. Малку користен во одлична состојба. Производител Бисер Охрид