9500 ден

Медицински компресор

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 34190

  • Објавено: септември 16, 2022

  • Цена: 9500 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 109

Опис

Продавам медицински компресор REM 150/8/24. Скоро нов – користен е само неколку пати заради експеримент

Цена: 9500,оо ден

Информации: емеил: [email protected]