Prodavam FRIZIDERI i ZAMRZNUVACI

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 34979

  • Објавено: јануари 11, 2023

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 139

Опис

Продавам фрижидери. Син 500 литри, црвен 700 литри и вертикален за пијалоци. Тел. 077970913