Барам згодна девојка до 25 години

Детали

 • Оглас: 28592

 • Објавено: август 2, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 837

 • Возраст во години : 21

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: здепасто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Хороскопски Знак : Јарец

Опис

Слободен дечко бара згодна девојка за забава.