500 €

Барам луда ноќ со некоја дама

Детали

 • Оглас: 34083

 • Објавено: август 2, 2022

 • Цена: 500 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Кочани

 • Прегледи: 124

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 82

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

Барам дама или дами за луда ноќ имам и куќа слободна не е важна годината пишајте на емаил
[email protected]

Ознаки :