1 €

Барам Македонка до 35 години за брак

Детали

  • Оглас: 34396

  • Објавено: јануари 3, 2023

  • Цена: 1 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Охрид

  • Прегледи: 210

  • Возраст во години : 35

  • Висина во сантиметри : 173

  • Пушач: Непушач

Опис

40-годишен маж од Србија бара исклучиво Македонка до 35 години бидејќи се работи за многу вредни жени и воспитани во семејство.
Вработен во странска фирма, висок 198 цм, црнец, културен, образован.
Само сериозни луѓе треба да ме контактираат на Вибер: +381611790083
Ненад