Воајер

Детали

 • Оглас: 21084

 • Објавено: јули 26, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Тетово

 • Прегледи: 612

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Барам пар од Тетово или Скопје за да ги гледам додека уживаат у секс.  Само сериозни парови, може и брачни.
Прв Контакт на меил: [email protected]