28 години

Детали

 • Оглас: 8875

 • Објавено: октомври 24, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Гевгелија

 • Прегледи: 2039

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Јас сум геј дечко од Гевгелија и имам 28 години. Барам пријател во вистинска смисла на зборот. Некој на кој пријателството ќе му биде важно и приоритет. Прв контакт на: [email protected]