Дечко 45 од Скопје, бара госпоѓици и госпоѓи од 30-65 за дискретно дружење

Детали

  • Оглас: 28739

  • Објавено: август 8, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 1282

  • Возраст во години : 45

  • Висина во сантиметри : 178

  • Тежина во килограми : 76

  • Тип на тело: обично

Опис

Дечко 45 од Скопје, бара госпоѓици и госпоѓи од 30-65 за дискретно дружење и добар секс.
Имер
070609821