1 €

Приватно: Дружење

Детали

 • Оглас: 33857

 • Објавено: јуни 22, 2022

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 202

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : 177

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Пушач: Непушач

Опис

Имам 30 години, високо образован дечко. Барам госпоѓици или госпоѓи за интимно дружење, години неважни, барам и нудам дискреција. Покрај љубовник во кревет ќе бидам и ваша морална подршка во животот. Контактирајте ме на: [email protected].