За тетки 45+

Детали

  • Оглас: 32751

  • Објавено: јануари 31, 2022

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Тетово

  • Прегледи: 107

Опис

За вечерва!
Дискретен женет – барам дискретна женска особа без разлика на националност за авантура. Небитно дали е слободна или со обврски. Предност Тетово. (може и околина или од Скопје и Гостивар)
Ако сака може и со надокнада од моја страна.