45 ден

Имам мали гради и тоа ми е комплекс. Доколку не ти пречи побарај ме. Јана 24

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 30817

 • Објавено: октомври 29, 2021

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1624

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 169

 • Тежина во килограми : 58

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Костенливи

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Водолија

Опис

9112 Имам мали гради и тоа ми е комплекс. Доколку не ти пречи побарај ме. Јана 24

072624084