45 ден

Млада професорка со големи гради и полни усни бара послушни студенти за лудории во кревет.

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 21526

 • Објавено: август 4, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1271

 • Возраст во години : 24

 • Висина во сантиметри : 174

 • Тежина во килограми : 59

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

9910 Млада професорка со големи гради и полни усни бара послушни студенти за лудории во кревет. Сама дома!

072624084