Млад дечко бара девојка за имтимни средби

Детали

 • Оглас: 32651

 • Објавено: јануари 27, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 103

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 28

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 110

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Рак

Опис

Млад дечко, 28 год, 180 висина, 110кг, издржлив во кревет, добро ситуиран, хигиена и дискреција на највисоко ниво бара девојка 18+ за интимни средби. прв контакт на [email protected]