МЛАД ДЕЧКО БАРА ДЕВОЈКА ИЛИ ПАР ЗА ИМТИМНИ СРЕДБИ

Детали

 • Оглас: 33573

 • Објавено: април 12, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 163

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 29

 • Висина во сантиметри : 181

 • Тежина во килограми : 110

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Млад дечко, 28 год, 180 висина, 110кг, издржлив во кревет, добро ситуиран, хигиена и дискреција на највисоко ниво бара девојка 18+ или пар за интимни средби. прв контакт на [email protected]