0000 €

МЛАД ДЕЧКО БАРА ДЕВОЈКА ИЛИ ПАР ЗА ИМТИМНИ СРЕДБИ

Детали

 • Оглас: 33682

 • Објавено: мај 3, 2022

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 148

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 28

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 110

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Близнаци

Опис

Млад дечко, 28 год, 180 висина, 110кг, издржлив во кревет, добро ситуиран, хигиена и дискреција на највисоко ниво бара девојка 18+ или пар за интимни средби. прв контакт на [email protected]