1 €

Млад 23

Детали

 • Оглас: 32209

 • Објавено: декември 29, 2021

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 203

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 23

 • Висина во сантиметри : 185

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Плави

Опис

Се викам Никола од Скопје сум имам 23 години барам постари дами или пак парови за дискретни средби нудам масажи исполнување на фантазии и незаборавни средби дозволете вашата фантазија да стане наша заедничка реалност за повеќе информации пишете на mail: [email protected]

Ознаки :