Парови и слободни

Детали

  • Оглас: 27275

  • Објавено: април 28, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Берово

  • Прегледи: 2050

Опис

Љубовен пар средни години, бара истомислени парови. Може и осамени девојки. Може и мажи но услов за мажи е да се БИ и под 28 години и понуди исклучиво со слики.
Поинаку не одговараме. Нудиме и бараме дискреција. Може да пишувате директно на [email protected]