0000 €

Поединец бара пар за тројка

Детали

 • Оглас: 31769

 • Објавено: декември 3, 2021

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 130

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Искусен поединец симпатичен 40 години од Скопје, бара брачен или љубовен пар за во тројка, имам искуство, дискреција загарантирана, мојот телефонски број 078 263 066 ќе ве очекувам

Ознаки :