45 ден

РАСКОШНА УБАВИЦА, 40 ГОДИНИ, БАРА СЕКС БЕЗ ГРНИЦИ

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24960

 • Објавено: декември 11, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 5337

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 58

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : разведена

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

10087 Ана, Раскошна милфица, 40 години, бара секс без грници. 172/ 58 смеѓа со големи гради и тртлесто газе, убава.
072624084