Тинејѓер бара девојка,жена не битна возраста

Детали

 • Оглас: 33484

 • Објавено: април 3, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Тетово

 • Прегледи: 129

 • Возраст во години : 18

 • Висина во сантиметри : 160

 • Тежина во килограми : 57

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

Барам девојка,жена не е битна возраста нудам и барам целосна дискреција.
Кој сака одлична забава и дружба со 18г момче нека ме контактира на емаил:[email protected]
Или нека пише тука може и онлајн забава!

Ознаки :