20 godini baram zhenska za diskretni sredbi

Детали

 • Оглас: 31096

 • Објавено: ноември 7, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 75

 • Возраст во години : 20

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 69

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Лав