24 момче бара жена или девојка за секс

Детали

  • Оглас: 30866

  • Објавено: октомври 30, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 566

  • Возраст во години : 35

  • Барам: Авантура

  • Пушач: Социјален Пушач

Опис

Јас имам 24 години барам жена или млада девојка за секс.
Бел сум, 170 см висок, тежам 74 кг, црни коси, очи.
Ако имаш место или кај тебе или кај мене не е проблем (за секс).
Слободно звонете ми не се срамите јас сум фин и културен дечко доколку сакате дискретност ќе почитувам и ќе следам.
Може да се договориме кога ќе бидете слободни тогаш ќе дојдам.
Чист сум и педантен и истото го барам и од партнерката за секс.
***Обрежан сум***
Правило еден:Ги молам сите што имаат друга сексуална ориентација (Геј или би) освен хетеросексуални (жена или девојка) да не ми звонат. 077883840

Ознаки :