45 ден

32 годишна докторка, бара сериозен дечко за сериозна врска и брак

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 32622

 • Објавено: јануари 26, 2022

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 791

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 64

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Сериозна врска

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

32 годишна докторка, бара сериозен дечко за сериозна врска и брак.

072624084