41 god.razveden decko bara devojka ili razvedena zena za ozbilna vrska-brak.

Детали

 • Оглас: 21438

 • Објавено: август 2, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 263

 • Возраст во години : 41

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : разведен

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Водолија

Опис

Ozbilen, stituiran, humorisricen, razveden. Baram devojka ili razvedena zena za seriozna vrska.