Aktiv za pasiv

Детали

 • Оглас: 17830

 • Објавено: мај 24, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1219

 • Возраст во години : 36

 • Висина во сантиметри : 185

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

36 god aktiv 185/70 bara povozrasni pasivci – po moznost po krupni – iako ne e uslov …
Site se dobredojdeni