Anela

Детали

 • Оглас: 11601

 • Објавено: февруари 5, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 6918

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 56

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : разведена

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Рак