Atraktivna mala

Детали

 • Оглас: 34287

 • Објавено: ноември 26, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 328

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 26

 • Висина во сантиметри : 160

 • Тежина во килограми : 45

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни