baram aktiv

Детали

 • Оглас: 11903

 • Објавено: февруари 10, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 2244

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

diskreten pasiven decko bara mazestven aktiv za povremeni druzenja. okolina na bt i pp