baram devojka

Детали

 • Оглас: 15254

 • Објавено: април 21, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 572

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 44

 • Висина во сантиметри : 172

 • Тежина во килограми : 85

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак