Baram maz 55+

Детали

 • Оглас: 33134

 • Објавено: февруари 24, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 209

 • Возраст во години : 18

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 74

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

Опис

Baram aktiv maz 55+ samo skopje nemam mesto imam 18 godini sliki prakam na email