Baram maz po vozrasen od 35 god + do 55

Детали

 • Оглас: 10207

 • Објавено: јануари 6, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Куманово

 • Прегледи: 2743

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 21

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 83

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Овен

 • Website: no

Опис

Baram maz po vozrasen od 35 god + do 55 po dogovor i pasiven sum i aktiven se prifakjam od kumanovo ako ste zainteresirani fb : mallow.hood.501 slika od meduza

Ознаки :