Baram momce od 16 do 20 god

Детали

 • Оглас: 34982

 • Објавено: јануари 12, 2023

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 286

 • Возраст во години : 19

 • Висина во сантиметри : 165

 • Тежина во килограми : 58

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Стрелец