BARAM TRANNY I CD OD PRILEP

Детали

 • Оглас: 14770

 • Објавено: април 11, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Прилеп

 • Прегледи: 508

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

DOKOLKU IMA TRANNY I CD OD PRILEP ZA PRIVREMENI SREDBI NEKA ME KONTAKTIRAAT. 26 GODD DECKO.