1 €

baram zena za vrska ili brak

Детали

 • Оглас: 7554

 • Објавено: септември 6, 2019

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1103

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 68

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Baram devijka ili zena za vrska ili brak imam 32 god od skopje sum godini koj baram moze i do 40 i razvedeni kontakt na meil [email protected]

Ознаки :