0000 €

Baram zena za vrska mozno i brak

Детали

 • Оглас: 34234

 • Објавено: октомври 28, 2022

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 117

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 181

 • Тежина во килограми : 101

 • Тип на тело: набиено

 • Брачна состојба : разведен

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Бик

 • Website: Www.vlatko.stojanov81

Опис

Baram devojka za vrska mozno i brak,ziveam vo Swajcraija i sakam da zapoznaam Makedonka,prednost imaat Makedonki no moze i od drugi nacionalnosti

Ознаки :