1 €

Baram zensko ili aktivna transica za sex

Детали

 • Оглас: 21302

 • Објавено: јули 30, 2020

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 448

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : 196

 • Тежина во килограми : 95

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Baram nekoja devojka/dama od 18 do 65 god ili nekoja aktivna trans devojka za sex druzenje