92210 €

Barama zena

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 17553

 • Објавено: мај 19, 2020

 • Цена: 92210 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Пробиштип

 • Прегледи: 603

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 110

 • Тип на тело: набиено

 • Брачна состојба : вдовица

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен