Bez predrasudi 40+razocarsni .debelki

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 15790

 • Објавено: април 27, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Гостивар

 • Прегледи: 445

 • Возраст во години : 39

 • Висина во сантиметри : 182

 • Тежина во килограми : 93

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Вага

Опис

39 god ve ocekuvam ako si razocarana razvedena mazena debelka te ocekuvam diskretno

Ознаки :