Bi decko od SK

Детали

 • Оглас: 9487

 • Објавено: ноември 15, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 648

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 34

 • Висина во сантиметри : 179

 • Тежина во килограми : 78

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак