Приватно: Bracen par bara poedinec do 35 g

Детали

 • Оглас: 32225

 • Објавено: декември 30, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 213

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 177

 • Тежина во килограми : 95

 • Тип на тело: дебело

 • Барам: Авантура