1 €

Приватно: Decko 21g Bara iskusna za seks.

Детали

 • Оглас: 27978

 • Објавено: јули 5, 2021

 • Цена: 1 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 585

 • Возраст во години : 22

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Decko mlad 21g poln so strasti bara seks. Javete se na 071862126 ili pisete na mail [email protected]

Ознаки :