Decko 25 god. 15cm.

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 27422

 • Објавено: мај 15, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1724

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Пушач: Непушач