Decko 27 so svoj stan bara zena za diskretno druzenje

Детали

 • Оглас: 33684

 • Објавено: мај 5, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 108

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 177

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Костенливи

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен

Опис

Decko 27, samostoen, so svoj stan bara zena za diskretna zabava. Ne e problem ako e postara. Kontakt na email [email protected]