Приватно: Decko bara devojka

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 29989

 • Објавено: септември 27, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Штип

 • Прегледи: 420

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 77

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Риби