Decko dobro situiran bara dama za druzba

Детали

 • Оглас: 12435

 • Објавено: февруари 16, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Битола

 • Прегледи: 476

 • Возраст во години : 19

 • Висина во сантиметри : 124

 • Тежина во килограми : 39

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : вдовец

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Вага

 • Website: No

Опис

Decko bara dama za druzba moze i dopisuvanje plakja ako treba 070619035

Ознаки :