diskretni sredbi

Детали

 • Оглас: 19054

 • Објавено: јуни 12, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1263

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : 200

 • Тежина во килограми : 100

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак