diskretni sredbi

Детали

 • Оглас: 7674

 • Објавено: септември 10, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2705

 • Возраст во години : 28

 • Висина во сантиметри : 200

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Вага